حدود 49 درصد شد تا ساعت یک شب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
البته بعدا هم درصد برد استقلال بیشتر شد .
Printable View
حدود 49 درصد شد تا ساعت یک شب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
البته بعدا هم درصد برد استقلال بیشتر شد .
فقط علی دایی تنها کسی که میتونه فوتبال ایرانو درست کنه اگه اون بتونه امکان پذیره وگرنه هیچ کس دیگه ای نمیتونه
ببخشید مثلا آقای علی دایی بیاد چکار کنه؟! ایشون پاشون هنوز تو تیم ملی گیره و یکی نیست کمک خودش کنه الان میخواد لیگ ایران رو درست کنه!
علی دایی چیکارست ؟! اصلا تو فروم استقلال چیکار میکنه ؟! ساسان جان هر وقت اومدی بی زحمت این 2 تا پست بالایی + پست من رو که الان زدم رو پاک کن ... (اسپم) ممنون !!! :1. (27):
+ این پست پایینی که علی زده :lol:
وحید تو اگه Modetator بشی یک پست تو این انجمن نمیذاری ها! :1. (38):
اینو هم یه نگاه بنداز:کد:http://pcnetwork.ir/showpost.php?p=129195&postcount=422
نقل قول:نکنه اینم همونه ؟! من نمیدونم این علی دایی چه ربطی به تاپیک استقلال بزرگ داره ؟! :1. (27):بهتره اونم پاک بشه !!! :gasp:
چیز مهمی نیست ، ولی دوستان دیگه تکرار نکنید خواهشا .
بزارید بحث در مورد استقلال رو دنبال کنیم .
الان از جلو استادیوم حافظیه رد شدم !!! ظرفیت تکمیل شده !!! (جایگاه استقلالیها) به امید برد پر گل :1. (5):
میخواستم برم ولی دیدم خرتوخره !!! ضمن اینکه سرم شلوغه کار دارم !!! (سری قبل بدجوری باتوم خوردم) :lol:
الان دارم بازی با مقاومت رو نگاه می کنم می ترسم مساوی بگیریم!
البته نیمه دوم بازی کلا عوص میشه دیدی به اینم 6 تا زدیم :1. (38):
الان که تا دقیقه 40 ... 2 بر 0 به نفع سپاسیه !!! خدا به خیر بگذرونه !!! خیلی بد بازی میکنیم !!! :surprised:طالب لو داره گلهای بچه گونه ای میخوره !!!